11. Uluslararası Risale-i Nur Sempozyumu TV111'de!

İstanbul İlim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen Uluslararası Risale-i Nur Sempozyumlarının onbirincisi TV111'in 'medya sponsorluğunda' sizlerle buluşacak. 1-3 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan sempozyumun açılış bölümünü ve tüm oturumlarını TV111'den canlı takip edebileceğiniz gibi, oturum dışı etkinlikleri ve özel röportajları da izleyebileceksiniz.

“Kur’an ve Sünnet Rehberliğinde bir İman Hizmeti: Müsbet Hareket” temasının farklı ülkelerden gelen bilim adamları tarafından derinlikli bir şekilde müzakere edileceği programı tv111.com.tr dışında TV111'in Facebook (yuzonbirtv) ve Periscope (tvyuzonbir) hesaplarından da canlı takip edebileceksiniz.

Açılışı 1 Ekim Pazar günü Haliç Kongre Merkezinde yapılacak olan sempozyum, 2-3 Ekim Pazartesi-Salı tarihlerinde, dört ayrı salonda, Topkapı Eresin Otel’de devam edecek. Toplantı’nın sonuç bildirgesi ise 3 Ekim Salı akşamı özel bir oturumda duyurulacak.

40’a yakın ülkeden 600 akademisyen tebliğ gönderdiği, değerlendirme sürecinin ardından 120 kadarının programa alındığı sempozyuma büyük bir katılımın olması bekleniyor.

Tebliğlerde, özellikle Kur’an ve Sünnet merkezli hizmet metodları, müsbet hareket kavramı, cihad-ı manevi, terör ve şiddet, ihtilaf ahlakı, sosyal problemlere çözümler gibi pek çok konu tartışmaya açılacak ve bu konularda uygulanabilir bir hizmet modelinin esasları konuşulacak. Ayrıca sunum ve tartışmalar simultane tercüme ile Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak izlenebilecek.

Biz de izleyicilerimizi ve takipçilerimizi 1-3 Ekim tarihleri arasındaki bu kültür şölenine ve gerçekleştireceğimiz canlı yayınlarımıza bekliyoruz.

Tüm Haberler

Tümü için tıklayın...