Eşcinsellik Fıtrattan Sapmadır

Şehr-i Ramazan programında “Fetrete Karşı Fıtrat” konu başlığı altında Hz. Lut (a.s.) kıssası müzakere edildi.

Kur’an kıssalarının öylesine söylenmediğini, kıyamete kadar yaşayacağımız sosyal problemlerin bu kıssalarda mevcut olduğunu ifade eden Mehmet Lütfi Arslan, günümüzde dünyayı etkisi altına almış bir 'fıtrattan sapmanın' söz konusu olduğunu söyledi.

Eşcinselliğin fıtrattan sapma olduğunu kabul etmek gerektiğini dile getiren Arslan, “Fıtratta bize verilen bir özelliği yanlış bir yere yöneltmek, aynı zamanda israf etmek ve fıtratı bozmak oluyor” dedi.

Hz. Lut (a.s.) zamanında kavminin onu susturmaya çalışıp doğruları söylemesinden rahatsızlık duyduklarını ifade eden Arslan, onun zamanında olduğu gibi bugün de eşcinselliğe en ufak bir ses çıkarıldığında 'homofobik' olarak yaftalanıldığını söyledi.

 

Filtremiz Fıtrat Olsun

Arslan, eşcinselliğin 'herkesin kabul etmesi gereken bir özgürlük' olarak lanse edildiğini ifade ederek, “Eşcinsellik son zamanlarda Türkiye’de güya 'entelektüel bir altyapı ile' kabul ettirilmeye çalışılıyor” dedi.

Eşcinselliğin günümüzde bu kadar yaygınlaşmasının nedenlerinden birinin de sosyal medya olduğunu dile getiren Arslan, sosyal medyanın anormal ve aykırı olanı normal, normal olanı ise anormal gösterdiğini söyledi.

Arslan, bize düşen görevin ise fıtratta olanı söylemek olduğunu ifade ederek, şartlar ne olursa olsun 'filtremizin fıtrat olması gerektiğini' ifade etti.

 

Haber: Hatice Meryem Akovalı

 

 

Tüm Haberler

Tümü için tıklayın...