Melahat Güler ve Nurender Kuşaslan Şehr-i Ramazan'da 'aile hukuku'nu konuşacak

TV111'de yayınlanan "Bir Niyet Bir Tasavvur" programıyla iki yılı aşkın bir süredir insanların imanî, İslamî ve psikolojik sıkıntılarına çözümler arayan; Türkiye'nin (ve ağırlıklı olarak İstanbul'un) değişik yerlerinde hanımlara dönük seminer, kurs, sosyal etkinlik ve ders faaliyetleriyle eğitim hizmetlerini sürdüren Melahat Güler ve Nurender Kuşaslan, Ramazan'ın 19. gününde (14 Haziran) Şehr-i Ramazan'ın konuğu olacak.

İkram Arslan'ın sunduğu, yazar Metin Karabaşoğlu'nun ise daimî konuk olarak katıldığı Şehr-i Ramazan, Ramazan boyunca 19:30'da, tv111.com.tr'de yayınlanıyor. TV111'in facebook (/yuzonbirtv) ve periscope (tvyuzonbir) hesaplarından da canlı olarak takip edilebilecek olan programın güne özel başlığı ise 'Aile Hukuku.' Aile içinde gözetilmesi gereken denge, saygı ve sevgi ilişkisinin dayanması gereken esaslar ve ebeveyn-çocuk ilişkisinin aile hukukundaki yeri bugünkü Şehr-i Ramazan'ın ana temalarını oluşturacak.

 

Melahat Güler kimdir?

1978 yılında, Kastamonu'da doğan Melahat Güler eğitimcilik hayatına 2004 yılında 'Kur'an kursu öğretmenliği' ile başlamıştır. 2006 yılında Nur Vakfı bünyesinde Moral Kültür Merkezi Fatih şubesinde hizmete başlayan Güler, eğitimin farklı dallarında, Kur'an ekseninde ve merkezinde hizmet etme imkanında bulunmuştur. Seminer, panel, tarihî geziler, risale okulu, annelik okulu, evlilik okulu, yaz okulu gibi bir çok eğitim projesini başarıyla takip etmiştir. Evli ve iki çocuk annesi olan Güler, halen Nur Vakfı bünyesinde eğitim çalışmalarına devam etmektedir.

 

Nurender Kuşaslan kimdir?

Nurender Kuşaslan İstanbul'un Fatih semtinde dünyaya geldi. İlahiyat fakültesini bitirdi. Din psikolojisi üzerine eğitim aldı. Onbeş sene boyunca Moral Kültür Merkezi'nde çeşitli konularda eğitmenlik yaptı. Evli ve iki çocuk annesi olan Kuşaslan, hâlâ muhtelif konularda seminerler ve eğitimler vermeye devam etmektedir.

Tüm Haberler

Tümü için tıklayın...