Muhammed Emin Yıldırım 'ahlak ve din ilişkisi' ile Şehr-i Ramazan'a konuk oluyor

Siyer Atlası, Sahabeyi Nasıl Anlamalıyız, Nebevî Eğitim Modeli: Darü'l-Erkam, İbadetin Beyni Dua, Vahyi Hayata Taşımak gibi eserleriyle onbinlerce okura ulaşan; Siyer Vakfı bünyesinde gerçekleşen seminer ve dersleriyle yüzbinlere Peygamber (a.s.m.), sahabe ve siyer sevgisi aşılayan Muhammed Emin Yıldırım Hoca, Ramazan'ın 13. gününde (8 Haziran) Şehr-i Ramazan programının konuğu olacak.

İkram Arslan'ın sunduğu, yazar Metin Karabaşoğlu'nun ise daimî konuk olarak katıldığı Şehr-i Ramazan, Ramazan boyunca 19:30'da tv111.com.tr'de yayınlanıyor. TV111'in facebook (/yuzonbirtv) ve periscope (tvyuzonbir) hesaplarından da canlı olarak takip edilebilecek olan programın güne özel başlığı ise 'ahlak ve din ilişkisi.' 'Ahlakın dinin hayata dahil oluş sürecindeki şahitliği' ve 'güzel ahlak olmadan dinde yaşanacak eksikler'in de konuşulacağı program, hayat ile vahyin ilgisini tekrar gündemimize taşıyacak.

 

Muhammed Emin Yıldırım kimdir?

1973 yılında Horasan’da doğdu. İlk, orta ve liseyi memleketi Erzurum’da bitirdi ve sonra İstanbul’a geldi. Hem o yıllarda ve hem de sonrasında medreselerde ilim tahsiline devam etti. 1999 yılından sonra, Mısır’da, İslami ilimler ve Arapça’yı da kapsayan, 5 yıl sürecek çalışmalara başladı. 1999 yılından beri Hizmet Vakfı'nda ders ve hizmetlere devam etmektedir. Ağırlıklı olarak siyer ve sahabe üzerine çalışmalar yapmaktadır.

 

Tüm Haberler

Tümü için tıklayın...